onsdag 1 december 2010

Rocket Overdrive rockade in första advent så svetten lackade!!!

Bandets sångare Chris Rocket började lördagens spelning iförd stilig skjorta, slips och kavaj. Men temperaturen bandet lockade fram både på scen och hos publik med sitt energiska framträdande krävde dock viss striptease… till damernas förtjusning :)

Med femtiotalet rockabilly fantaster från hela länet och till och med hitresta från Kalmar blev det en suverän lördagskväll.



Chris Rocket – sång/gitarr, Mike Teardrop – Kontrabas och Andy Eastwood – trummor bjöd på både gamla och nya låtar från CD:n ”Not You” men även från kommande skivan vi kan se fram emot under våren.





Ännu en fantastisk Rånockhelg är avklarad och vi säger stort tack till banden The Events och Rocket Overdrive och så klart den alltid så sköna Rånock/Å-Krogen publiken.

Nästa och årets sista Rånock Live Music kväll går av stapeln den 25 december. Missa inte det med Gävlebandet Special Edition på scen, som verkligen bjuder på specials från band som Thin Lizzy, Iron Maiden, Whitesnake, Dio, Scorpions med flera sköna 70 och 80 tals rockklassiker.

Rånock is da place!! Be there!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar