tisdag 19 oktober 2010

Mittenstrecket

Nu har vi passerat mittenstrecket… det är två veckor sedan höstsäsongen hos Rånock drog igång med Tripple X på scenen och det är två veckor kvar till nästa sköna Rånocks helg 29 – 30 oktober.

Vi kör både fredag & lördag och det är inte vilka band som helst.

Fredag 29 oktober
finner ni den levande legenden Eivon Nordin på scenen tillsammans med sitt Hand Full av Blues och Special guest för kvällen, som ska hjälpa till att få det riktigt svängiga blues tonerna, är ingen mindre än munspelets mästare från Dalarna Pelle Lindström.

Bandets senaste besök i februari lockade till ett fullsatt Å-Krogen så se till att komma i tid så ni inte missar något då det ska rivas av både gamla klassiker och nya fräscha spår från skivan Holy Ground.


Lördag 30 oktober är det sen dags för den efterlängtade Jimi Hendrix Tributen med Brewitz Brew på scenen.

Den 18 september var det exakt 40 år sedan en av musikvärldens främsta profiler lämnade jordelivet. Detta uppmärksammades med konserter och utställningar världen över och lördag 30 oktober är det dags för Gävles hyllning av legenden hos Rånock.

Brewitz Brew är power-trion från Sandviken som tagit till sin uppgift att förvalta och hålla Jimi Hendrix musikaliska arv och ande levande.

Anders Brewitz - gitarr och sång, Kaj Halminen - bas och Jonas Hedwall – trummor låter musiken, känslan och spelglädjen i trio-formatet visa vägen i tolkningarna av Jimi’s fantastiska låtskatt.

Så boka nu in helgen 29 -30 oktober. Platsen är Å-Krogen, N. Skeppsbron 1. Baren öppnar kl.20.00, banden äntrar scenen runt kl. 22.00.

Naturligtvis går det att även boka platser för dem som vill få sig en matbit innan det svänger loss och det bokar man på telefon: 026-105925

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar