fredag 5 november 2010

TUMMEN UPP... för Eivon Nordins nya band Hands Full Of Blues. Tillsammans med inbjudne gästen Pelle Lindström, som har en minst lika skrovlig bluesröst som Eivon blev det en höjdarkväll för välbesökta Å-krogen förra helgen. Klubben Rånocks bästa arrangemang hittills i höst, kan jag tänka mig.

Gefle Dagblad 5 nov 2010
http://gd.se/noje/1.2472852-missa-inte-



Som vanligt lockade Eivon Nordin och hans Hand Full of Blues till ett fullsatt Å-Krogen och det svängde som aldrig förr. Med både gamla godingar och nya fräscha spår från nya plattan fick bandet både Skeppsbron och Gavleån att gunga. Munspelets mästare Pelle Lindström gästade kvällen och bidrog starkt till fredagskvällens rejäla gung.



En kväll där både publik och musiker var helnöjda.

- Tackar Rånock & Å-Krogen för en jävla trevlig kväll. Och ett otroligt härligt bemötande. Och alla ni som var där. Kram och Puss på er. Utan er är vi inget. – Eivon Nordin 30 okt 2010



Ett fullsatt Å-Krogen blev åter igen resultatet på Hand Full of Blues närvaro.

Men det var inte bara röj på helgens fredagskväll.

Lördagskvällen lockade inte lika många musikälskare men gjorde för den delen absolut ingen besviken, och ni som inte var där kan vi bara beklaga att ni tillät er att missa denna fantastiska kavalkad av Jimi Hendrix fantastiska låtskatt med Sandviksbandet Brewitz Brew.



Anders Brewitz - gitarr och sång, Kaj Halminen - bas och Jonas Hedwall – trummor spelade med en känsla som fick det att rysa av välbehag från topp till tå och grabbarna själva var lika lyriska som publiken vid hemgång.



Ett stort tack säger vi på Rånock till Hand Full of Blues & Brewitz Brew för en fantastisk helg. Och vi kan väl bara hålla med Gefle Dagblads Stefan Andersson: Klubb Rånocks bästa arrangemang hittills i höst!

Bättre och bättre dag för dag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar