onsdag 24 februari 2010

Det börjar bli dax...

...för ännu en skön Rånocks helg.

Med OS på Tv dygnet runt och pågånde/kommande sportlov i skolorna bjuds det på många fysiska aktiviteter och Eddie och jag kände idag därför inspiration för att i delade skift springa gata upp och ner med affischer inför kommande Rånockskvällar... inte ens när vi såg med egna ögon hur andra annonsörer rev ner våra nyuppsatta för sina egna affischer gav vi upp. :)



Med -15 grader i luften, var i alla fall jag, lagomt djupfryst vid hemkomst och jag kunde både höra fräset och känna smärtan i fingrarna när de började tina :)... men vad gör man inte för konsten...

Fredag är det lönefredag i vårt avlånga land och som bruklig tradition ska det ut och roas och tjoas... Rånock får celebert besök av radio och Tv-veteranen Pontus Enhörning på fredagen och musikprofilen och sköningen Eivon Nordin rockar loss med bandet Hand full av Blues på lördag.

Klart är också att komikern, Tv-profilen och sångerskan Anna-Lena Brundin gästar oss fredag den 12 mars och bandet Battle Scarred är spikade inför Punkfesten den 13 mars. Så glöm inte boka bord till kommande kvällar hos Janne på Å-Krogen tele: 026-105925.

Medlemsantalet för Rånocks Facebookgrupp ökar också stadigt från dag till dag och det tackar vi för och hälsar alla nya Facebookare och medlemmar varmt välkomna.

So kiddos, ni har hört det förr och kommer få höra det igen...

Rånock Live Music & Comedy Club is da place i helgen så ring och boka bord, även till framtida kvällar, som självklart kan bokas redan nu, så ses vi vid åkanten.

Ha en fortsatt skön vecka.

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar