lördag 6 februari 2010

Today is the day!!!

God morgon alla sköna Live music & Comedy vänner... today is the day... än så länge är klockan bara 08.51 men klockan 20.00 ikväll smäller det :) Å-Krogen öppnar dörrarna 18.00 med en ny smaskig meny på menyn... fyndig ordvits va? ;)

Gefle Dahlblads nöjesreporter Stefan Andersson skrev i dagens tidning;

Missa inte Lasse Nilsen på Rånock. Låt undertecknad få citera sig själv från Nilsens uppträdande på Å-Krogen i höstas: "Fenomenalt! I kroppen på Lasse Nilsen finns det en djävul till komiker, smått unik i sitt slag- Stand up i ett betydligt vidare format än det traditionella. Visuelle Nilsen tar ett steg till med sitt emienta kroppsspråk, sitt mimande, sin intelligens och sina kunskaper om historia". Med andra ord är det läge för de som inte bryr sig om Melodifestivalen att besöka Å-Krogen i kväll.

Så det så Rånock och Å-Krogen is da place tonight... driva med och klaga på årets dåliga låtar i Melodifestivalen kan ni göra i morgon dessutom på Svt Play eller reprisen... kombinationen Lasse Nilsen, Branislav Pavlovic och sköna HubCats ser ni bara en gång live ikväll. :)

Så vart ska ni vara klockan 20.00 ikväll?

Exakt... see ya there or be square!!!

www.lassenilsen.com
www.myspace.com/hubcatssweden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar