söndag 28 februari 2010

Fullt ös med Eivon & Co...

... och ett fullsatt Å-Krogen blev slutresultatet på Rånockshelgen.

120 pers fanns i lokalen som mest när blueslegenden Eivon Nordin och hans Hand full of Blues rockade loss på scenen. Bandet med Thomas Magnusson, Rune Fridh, Eivon Nordin, Danne Åblom och Linda Sahlberg rockade så till och med högtalarna sprack. :)


The legend - Eivon Nordin in action.

Kvällen bjöd även på en väldigt skön blandning av åldrar då gästerna befann sig i alla åldrar mellan 25 – 70 år. Och även om det, lönehelgen till trots, var enstaka gäster som levde efter orden fullt ös medvetslös var det en förvånansvärd städad kväll och vakten Pelle fick mest stå och vara social. Folk var där för att lyssna på bandet och ha en trevlig kväll det var inget snack om saken.

Majoriteten av gästerna nöjde sig med förtäring från baren men några tog tillfället i akt att njuta av Chamlongs goda filé, svamprisotto eller tigerräkor innan dem skakade loss framför scenen.



Eddie & Janne var flitiga myror i baren och fick mig att inse att den gamla klyschan att män inte kan göra två saker samtidigt inte nödvändigtvis gäller alla karlar :) Det var faktiskt riktigt roligt att se dem in action. Tror inte någon av dem satt stilla en minut på hela kvällen.


Det var trångt framför scenen då alla ville rocka loss.

Med det avslutades ännu en skön Rånockshelg och ni hör och ser ju själva, ni kan bara inte missa nästa!!!

Fredag 12 mars äntrar komikern, tv-profilen och sångerskan Anna-Lena Brundin comedy scenen i sällskap av Tomas Bonderud, som till vardags driver den populära Stockholmsklubben Big Ben. På scenen ser vi även stjärnskottet Tomas Ahlbeck. En dunderskön trio som inte får missas.

Lördag 13 mars svänger det igen på Å-Krogen under Rånocks ledning med Punkfest på begäran. På scenen: Battle Scarred.

Så skynda att boka bord redan nu och garantera era platser hos Gävles hetaste clubscen Rånock Live Music & Comedy Club. Slå 026-105925 på luren och ring ring ring!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar