söndag 1 augusti 2010

Jaha så har tiden sprungit bort igen… som vanligt när man har roligt… det har varit lönehelg och av antalet besökare på Gävles gator under lördagskvällen att döma har en och annan semesterfirare också hittat hem. De blåklädda platt fötterna fick göra själ för nästa löning.

Flat Foot är ett helt ny stenhård Rock´n Roll/Rockabilly band. Det handlar om rå, primitiv Rock &Roll. Texterna kommer få dig att le om du hänger med. Ja - det är tydligt att de är dåliga poliser. Men om Rock & Roll är ett brott, är Flat Foot glada att sitta inne på livstid med er fans därute. Detta är ett erbjudande man inte kan tacka nej till...


Sergeant Anderson – gitarr/ sång, Lieutenant Dan – ståbas/sång, Corporal Kinky – trummor och Deputy Mike – gitarr/banjo var i januari 2007 fyra enkla män som tröttnat på att stå bakom andra artister. Lt.Dan hade ett skivkontrakt med tyska Part Records och bad Srg. Anderson skriva ett gäng låtar. Sagt och gjort.

Under nattpatrullering i feb-mars skrev Anderson 13 låtar och studiotid bokades i Stockholm. Låtarna spelades in på två dagar i april, kompletterades med en cover på senaste James Bond-låten i skatappning och ett bonusspår från Crp. Kinky som inte låter sig beskrivas.




Medan skivan låg i post-production, golvade bandet svensk publik under ett antal succéartade sommarspelningar och CD:n Cold Case släpptes i augusti.

Lördag 7 augusti kl. 22.00 äntrar Flat Foot scenen på Rånock Music Festival.

Mer info om Flat Foot: http://www.flatfoot.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar