lördag 14 augusti 2010

Think BIG!!!

Och det är just det vi gör… och som sagt varför sluta när man har som roligast?

Rånock Live Music & Comedy Club i samarbete med Å-Krogen har efter två år med publik och massmedial framgång fått blodad tand.

Med recensioner som…

"Med ett leende på läpparna kan man konstatera att arrangörerna till årets Rånock lyckats"
Arbetarbladet 6 aug 2010

"En värdig och sammanfattande avslutning på en angelägen festival som bara måste återkomma" Gefle Dagblad 9 aug 2010

…är det svårt att inte tänka stort.

För att stå sig i konkurrensen med stans alla uteserveringar och trubadurer, kommer föreningen Rånock Live Music & Comedy Club och restaurang Å-Krogen att ta alla cityfestfans önskan till sitt hjärta, och flytta in Rånocksfestivalen till Gävle city sommaren 2011 för att nå ett ännu större antal Gävlebor m fl.

Rånock kommer att ta essenssen, och det bästa ur den avsomnade cityfesten.Maten, musiken, plus den sociala andan, och lägga till det goda umgänget, som Rånock står för.

Festivalområdet kommer att läggas runt esplanaden, gudinnan (fnasket i plasket), och på Rådhustorget och Rånocksfestivalen kommer bli ett skönt avskalat och optimerat alternativ, till den saknade Cityfesten, men i ett alldeles lagomt format.

Rånock i samarbete med Å-Krogen vill befästa sitt goda rykte om bra och bred livemusik,god och vällagad mat plus ett trevligt och nöjsamt serveringsområde.

Visionen är klart men detaljerna består och det är ännu så klart massor att göra och besluta inför Rånocks festival sommaren 2011… och kanske… men bara kanske kommer man att kunna hitta mer än musik i Rådhusesplanaden från Rånock Live Music & Comedy Club ;) … men musiken är prio ett och självklart kommer inte festivaldeltagarna att behöva sakna något av musikfestivalattributen!!

Första delmålet är att noga utvärdera årets festival och ta med oss både bra och dåliga erfarenheter i de nya planerna och noga titta på vad som tål att upprepas och vilka som ska undvikas.

Andra delmålet blir att planera och spika detaljerna inför festivalen 2011 och sedan kunna presentera datum och program vid årsskiftet.

Nu händer det grejer!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar