torsdag 5 augusti 2010

Tonight is the night people!!!

Ikväll torsdag 5 aug kl. 18.00 öppnas entrén till Rånock Music Festival 2010 feat. ARGH.

Sen blir det fest i dagarna tre. Laptopen och kameran är packade och vi ska försöka hinna blogga lite live under helgen… om inte annat kommer det material dagen efter respektive festivaldag så det är bara att hålla koll på bloggen om man inte kan närvara live.

Tält ska resas och scen ska byggas och allt där i mellan under dagen, men först har vi ett band kvar att presentera.



Blue Tattoo är ett nystartat band från Gävle som består av 5 st herrar, Stefan Ahr – sång, Fredrik Hamberg - trummor, Henrik Hamberg – bas och Urban Sandberg - gitarr som i december 2009 bestämde sig för att sätta ihop ett band för att...det helt enkelt är ofantligt kul att lira musik.

Sagt och gjort, efter tre repetitioner i en svettig lokal så bokades den första spelningen på en MC-klubb i Bollnäs. Kvällen slutade med succé och grabbarna bestämde sig snabbt för att det skulle bli ett fjärde rep. Blue Tattoo spelar blandad musik men försöker hålla sig åt blues/rock hållet med låtar av t ex Johnny Winter, Eric Clapton, Thin Lizzy osv.

Trots nystarten av bandet har medlemmarna många års erfarenhet i musikbranchen och har ingått i både lokala band som div. kompband åt artister som; Midnight Express, Rock Oil Brothers, La Gayla Fraiser, Lili och Susie och många fler.

Kl.20.30 lördag 7 aug ser och hör ni Blue Tattoo på Rånocks festivalscen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar