måndag 9 augusti 2010

Rånock Music Festival är över för denna gång och det var med både lättnad och vemod vi packade ner hela området igår söndag.

Festivalpubliken, banden och framför allt pressen har alla varit lyriska över festivalens proffsiga utförande och det är en stor ära för oss som arrangörer att höra alla dessa positiva ord.

Det har dock, som alltid, varit några få negativa röster kring enstaka detaljer men det är kritik vi försökt tagit till oss och åtgärdat direkt… och jag tror vi lyckats.

Festivalens sista dag svängde mer än någonsin och banden One Ball Band, Rocket Overdrive, Blue Tattoo, Flat Foot och JJ Blues Band gav en skön mix av Rock n Roll, Rocka Billy och Blues till festivalpublikens jubel och det dansades framför scenen som aldrig förr.



One Ball Band svängiga versioner av gamla hits lämnar ingen oberörd.



Festivalens yngsta band Rocket Overdrive ska definitivt inte misstolkas som ett oerfaret band, tvärtom svängde det som aldrig förr.





Blue Tattoo körde både svängiga rocklåtar och dansanta tryckare och fick festivalpubliken att skaka loss på de lurviga framför scenen.





Efter att Blue Tattoo stökat till det tillkallades poliserna Flat Foot för lite rättelse i leden... det gick så där och slutade med att dubbelt så många dansanta festivaldeltagare ruskade loss...



...att det faktiskt regnade var det få som överhuvudtaget uppmärksammade.



Sist ut denna avslutande festivallördag var Rånock/Å-Krogens "eget" husband.
JJ Blues Band har sett och hörts flest gånger på Rånocks Live Music kvällar och fick självklart sätta punkt för årets Rånock Music Festival 2010.





Ett stort tack till alla närvarande; festivalpubliken, banden, pressen och inte minst all personal som jobbat häcken av sig både före- under och efter festivalen. Jag har sagt det förr och säger det igen… Rånockare, ARGHare och Å-Krogare ni är guld värda!!!

Fler bilder från Festivalen 2010 kommer att läggas ut på Facebook. Myspace och en special site under www.rånock.se inom kort så håll utkik och tills dess läs gärna mer om festivalen under: http://gd.se/noje/musik/1.2237828-stank-av-rockabilly-och-blues eller http://arbetarbladet.se/noje/recensioner/pascen/1.2233335-gott-om-musikaliska-hyllningar

We´ll be back!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar