söndag 27 mars 2011

Förstklassig leverans.

Under lördagens Jimi Hendrix Tribute levererade Sandvikenbandet Brewits Brew till 110 procent trots minimal publik. En publikkommentar var: ”Det här är ett proffsigt band det märks, dem spelar som om det vore en fullsatt lokal.”



Och det kan inte förnekas. Publiken var liten men naggande go och gungade snälls med i Jimi Hendrix klassikerna som framfördes av bandets Anders Brewitz - gitarr och sång, Kaj Halminen - bas och Jonas Hedwall – trummor.



På plats denna kväll fanns så klart även de tre musketörerna - Rånocks Anna & Eddie och så klart Å-Krogens Janne Dahlberg för att serva gäster och band med en trivsam kväll.



Krögare Dahlberg jobbar hårt med lunchrestaurang måndag – fredag och dessutom i den bejublade rollen som Furst Moritz Populesco i operetten Grevinnan Maritza. Denne helg var han dock spelledig ifrån grevinnan och fick sätta sig med en välförtjänt bit god mat på första parkett… i alla fall under soundcheck.



Det blev en skön lördagskväll och ytterliggare ett skönt filmklipp för Rånocks Youtube kanal. Stort tack till grymma Brewitz Brew, filmklipp kommer inte kort på tuben.

Nästa Rånockshelg blir nästa lönehelg så klart 29-30 april då med Gävles främsta musikprofiler i Hand Full of Blues och Bongo Fury på scenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar