fredag 18 mars 2011

Jakten på samarbetspartners och sponsorer inför årets festival har börjat. Och idag fredag 18 mars kl. 15.30 dukade Rånocksgänget upp med lite eftermiddagsfika och tjuvstartade fredagsmyset för föreningar och företagare som visat intresse.

På plats på Å-Krogen fanns representanter från bl a Gävle kommun, Vuxenskolan, Brynäs Utvecklingsgrupp, Studiefrämjandet och självklart delar av Rånocksgänget.



Festivalgeneral Eddie Åberg tog rodret på kajutan och med ett bildspel av Anna Robertsdotters festivalbilder från 2010 i bakgrunden informerades alla om de tänkta planerna kring årets Rånock Music festival 2011.



Idéerna och förslagen var många och anteckningsblocken fulla när mötets representanter efter några timmar bröt upp för att i nästa steg i festivalprocessen gå hem och förankra idéerna hos sina respektive förbund och föreningar.

Självklart finns det fortfarande chans att vara med som samarbetspartners eller sponsor, ju fler vi är tillsammans ju gladare vi blir ;)… så skicka ett mail till: info@ranock.se eller någon av Rånocksgänget (privata mailadresser finner ni på www.rånock.se under kontakt sidan)


Tills nya friska tag tas i festivalarbetet välkomnar vi er självklart till nästa sköna lönehelg fredag 25 mars med rockabilly proffsen Rocket Overdrive på scenen och lördag 26 mars då det blir skön och uppskattad Jimi Hendrix Tribute med Brewits Brew.

Varmt Välkomna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar