lördag 26 mars 2011

Rocka billy gung.

Igår fredag 25 mars var det åter dags för den sköna Rocka billy världen att inta Rånock och Å-Krogen. På scenen stod bandet Rocket Overdrive med Chris Rocket – sång/gitarr, Mike Teardrop – Kontrabas och Andy Eastwood – trummor. Tre grabbar runt tjugo som trots sin ringa ålder redan tagit rocka billy soundet till en ny nivå.


Killarna spelade på Rånock i november 2010 och redan då rockades det så svetten lackade och kläderna for… och gårdagens spelning blev inte mindre svängig den… det tog bandet endast tre låtar innan det började lättas på kavajer och skjortor.
Men rocka billy kvällarna bjuder på mer än svängiga tongångar...



...kvällarna är även en fröjd både för örat och ögonen då äkta Rocka billy fantaster inte bara lockas av musiken utan även kläder, hår och bilar som hör till den rätta looken.



Det blev snart trångt framför scenen när tonerna började sätta sig på höfterna :)





Musikaliteten fanns även ute i publiken som började rocka med... två matskedar fick göra tricket.


Mike Teardrop
är imponerande fingerfärdig på sin ståbas.



Rocket Overdrive lockar även långväga gäster och för anda gången kom Frida Lydås till Gävle och Rånock för att se bandet.

Det blev en grymt skön fredagskväll med den rätta känslan innan gästerna drog vidare för att cruisa och bandet packade ihop för lördagsspelningen i Falun. Coppermine Cruisers är stället så alla i närheten ta er dit Rocket Overdrive vill ni inte missa.

Gävlebor med omnejd ska så klart även dem få sköna toner för öronen denna lördagkväll. Jimi Hendrix Tribute med sandvikenbandet Brewits Brew står på agendan ikväll på Rånocksscenen. Entré:100:- Insläpp kl 20.00, bandet spelar runt 22.00.

Å-Krogen, N. Skeppsbron 1 är platsen.
Varmt välkomna till ännu en skön Rånockskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar