onsdag 27 juli 2011

Nu är det dags!!!

Från kl. 12.00 idag onsdag fram till 02.00 lördag kan men njuta av god mat & dryck och så naturligtvis hela 20 stycken sköna liveband. Allt detta dessutom mitt i Gävle City, på Rådhustorget.

Bygget fortsatte igår under tisdagen och några mindre detaljer återstår idag på förmiddagen. Allt för att göra det så behagligt och trivsamt som möjligt för alla.



Festival området började under tisdagseftermiddagen ta form. Visst blir det mysigt? ;)



Inget har lämnats åt slumpen, och festivalgeneral Eddie Åberg har sedan länge sett till att scen, servering och bord kommer på rätt plats. Minsta lilla bänkrad är välplanerad.



Volontär Gustav ser till att området är ordentligt säkrat.



Värmerier, spisar, stekbord och kylar allt ska in på sin plats så festivalen kan erbjuda stor variation med mat och bar menyn.



Betydligt mer ordning var det i serveringstältet vid hemgång igår kan jag lova. Den yngre generationen fick tidigt fungera som försökskaniner och testa mysfaktorn under tältet.


Miljön måste vi tänka på också, burkar och pet för sig och brännbart för sig. Ordning och reda!



Backstage ska det så klart också vara trivsamt med mysfaktor och våra musikanta kungligheter får egen VIP loge med svenska flaggan på topp. :)


Framåt 21.30 på tisdagskvällen återstod en hel del att rigga på scenen men med rätt kablar fick vi till ett sundcheck också.


Vi ska försöka blogga under festivalen också så klart, men det är inte alltid tiden är på samma sida och förresten varför läsa om saker och ting när man kan vara där och uppleva det själv…

Så välkomna ner till Rådhustorget och den tidigare så hyllande festivalen Rånock Live Music Cityfestival @ Rådhustorget, Gävle 27-30 juli 2011.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar